De naam Beyukids staat voor ;

  1. BE You. Wees jezelf met al je bijzondere talenten en eigenaardigheden. Voor kinderen is dit vanzelfsprekend. Later komen daar de waarde en normen van het gezin, de school en de maatschappij bij. Niets mis mee, maar belangrijk om te weten wat je bewust en onbewust meegeeft aan je kind(eren). Beyukids vind het belangrijk dat kinderen gezien en gehoord worden.
  2. Beyu als link naar Beyuna. Dit is een bedrijf in 100% natuurlijke voedingssupplementen. Ik ben daar distributeur van. Deze hoogwaardige supplementen hebben mij zo goed geholpen dat ik dit andere ook gun. Dus ik vertel er graag over. Yuna betekent krachtig in het Japans. Beyuna is wees krachtig.

Achter Beyukids staat een vrouw met een groot hart voor kinderen. Ivonne heeft veel ervaring in de kinderopvang. Werkend met allerlei kinderen heeft zij veel geleerd en gemerkt dat zij kinderen en hun behoefte makkelijk aanvoelt. Zij wil deze ervaring en kennis graag delen met andere die hier voor open staan. Een klankbord zijn voor mensen met vragen over zaken als gedrag, opvoeding en gezondheid. Zij is iemand die graag naar je luistert en meedenkt.

Dit geeft zij vorm door diensten aan te bieden als; – gezinsbegeleiding voor ouders waarvan hun kindje niet lekker in zijn vel zit. – Intervisie voor gastouders die iemand zoeken om mee te sparren over een probleem waar zij tegen aan lopen. – Hulp bij het maken van een start naar een gezond gezin. – Indien gewenst ondersteuning van de gezondheid met hoogwaardige voedingssupplementen.

Kijk voor de invulling van deze diensten elders op de site of stuur me een berichtje. info@beyukids.nl Je kunt me volgen via  instagram – of via facebook