Beyukids staat voor ;

  1. Be Y(o)u. Wees jezelf met al je bijzondere talenten en eigenaardigheden. Voor kinderen is dit vanzelfsprekend. Later komen daar de waarde en normen van het gezin, de school en de maatschappij bij. Niets mis mee omdat je zo kan functioneren in een groep/ systeem.  Belangrijk is om te weten wat je bewust en onbewust meegeeft aan je kind(eren). Beyukids vind het belangrijk dat kinderen gezien en gehoord worden.
  2. Beyu was ook een link naar Beyuna. Dit is een bedrijf in 100% natuurlijke voedingssupplementen. Deze hoogwaardige supplementen hebben mij goed geholpen. Voeding en supplementen kunnen ook bij gedrag een grote rol spelen.  Leuk weetje;  Yuna betekent krachtig in het Japans. Beyuna is wees krachtig. Ik ben een tijd distributeur geweest bij Beyuna maar nu een ander pad gekozen om aandacht aan te geven. 

Achter Beyukids staat een vrouw met een groot hart voor kinderen. Ivonne is haar naam. Door haar jarenlange ervaring in de kinderopvang heeft zij vele kinderen gezien. Zij wil deze ervaring en kennis graag delen met anderen die hier voor open staan. Een klankbord zijn voor mensen met vragen over zaken als gedrag, opvoeding en gezondheid. Zij luistert en denkt met je mee.

Dit kan bijvoorbeeld door:

– gezinsbegeleiding voor ouders waarvan hun kind niet lekker in zijn vel zit.

– Intervisie voor gastouders bijv om mee te sparren over een probleem waar je tegen aan loopt.

– Hulp bij het maken van een start naar een gezond gezin.

– Indien gewenst ondersteuning van de gezondheid met voeding en voedingssupplementen.

Kijk voor uitgebreide informatie elders op de site of stuur me een berichtje. info@beyukids.nl

Je kunt  Beyukids volgen via  instagram – of via facebook