Supplementen

Wil je meer weten over Voeding en Supplementen?

Onze voeding. Er wordt veel over geschreven en gezegd. 

Zelf ben ik het laatste jaar vooral geïnteresseerd geraakt in wat voeding kan doen bij gedrag van kinderen en bij sommige aandoeningen. 

Ik lees boeken over ADHD en voeding en/of suppletie. Over de vele voordelen van Magnesium. En natuurlijk de vitamine D en C die het laatste jaar vaker in het nieuws waren en wat het doet voor ons immuunsysteem. 

Zelf heb ik veel baat bij het letten op mijn voeding maar pfff wat is het lastig soms. Ik wil minder vlees eten. Dat op zich is goed te doen want er zijn veel lekkere recepten zonder. Maar als ik het wil vervangen wat neem ik dan?  En waar zijn die vervangers dan van gemaakt? 

En zitten er genoeg voedingsstoffen in onze voeding?  Putten wij onze bodems niet uit? Wat doen bestrijdingsmiddelen? Wat is het verschil tussen biologisch en biologisch /dynamisch.

Zoveel vragen waar ik een antwoord op probeer te vinden.

Zelf heb ik gemerkt dat mijn lijf wel wat aanvulling kan gebruiken. Ik neem zelf de supplementen van Beyuna.  Ik werk hier ook mee als distributeur.

In mijn team wordt veel kennis gedeeld.  Ook als particulier heb je de mogelijkheid om eens mee te kijken met onze online meetings. 

Bijv over; 

  • Het lezen van etiketten.
  • Wat je wil  (w)eten? 
  • Product meeting
  • Opportunity meeting ( Business)

Heb je interesse in 1 van deze onderwerpen stuur me dan een berichtje.

Supplementen