Selecteer een pagina

 

 

 

Bezig zijn hoort bij mij. Ik kan supergoed niets hoor, maar creatief bezig zijn vind ik erg leuk. En het liefst doe ik dit samen met anderen,

Door creatief bezig te zijn ga je uit je hoofd en kom je dichter bij je gevoel.  Voor sommigen werkt het met muziek, dans of schilderen. Bij mij werkt het schrijven, tekenen of moodboards maken.

Je kan dus een workshop moodboards maken volgen. Er zijn er ook nog anderen workshops die gegeven worden of gaan worden.

Degene die nu actief is in samenwerking met Karin van Your Own Lifestyle

“Weet jij wat eten voor je lichaam doet?” is een educatieve en superleuke workshop over voeding met koken en andere leuke activiteiten. (Meer info )

Later volgen er nog meer workshops dus hou deze site in de gaten.

 

Moodboards maken

Dit een van de creatieve workshops die je bij Beyukids kunt volgen.  Met 6 tot 8 personen ga je aan de slag met eencanvas en tijdschriften.  We kunnen werken met een bepaald thema zoals intenties voor het nieuwe jaar, waar wordt je blij van, Hoe ziet mijn toekomst er over 5 jaar uit of ontwerp je allermooiste slaapkamer enz enz. Dat is het leuke van moodboards, je kan alle kanten op.  Ook superleuk als verjaardagsfeestje.

We gaan na een korte inleiding lekker aan de slag en zien vanzelf wat er ontstaat. 

Het is ook een mooi middel om in te zetten als je vastloopt op een bepaald onderwerp. Zit je teveel in je hoofd en draai je met je gedachten steeds in hetzelfde rondje dan kan een visionboard je inzicht geven omdat je door creatief bezig zijn je gevoel aanspreekt. Je werkt dan met andere energie en zo ontstaat er ruimte. 

Waarom zeg ik nu ineens Visionboard? 

Het maakt niet zoveel uit welk woord je gebruikt. maar er zit een klein verschil in. Namelijk dat een moodboard vaak gebruikt wordt om een sfeerbeeld neer te zetten van de nieuwe slaapkamer die je graag wil. met kleurenpalet en voorbeelden. En een visionboard er meer is om inzicht te krijgen in een onderwerp dat je bezig houd of iets dat je wil bereiken. 

Een visionboard kan ook ingezet worden voor coaching. Voor meer info hierover zie pagina Coaching

Wil je mee doen?

Moodboard/ visionboard maken

Duur: ong 2  a 2,5 uur

Nodig: een grote tafel en genoeg stoelen meer niet want ik neem alles mee.

Aantal personen, Minimaal 5 max 8 (muv coaching)

Kosten : € 10,- pp

KookWorkshop Weet jij wat eten voor je lichaam doet?

Deze workshop is uitermate gescchikt voor groepen kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Dus wil jij met de BSO of schoolklas een leuke, educatieve en interactieve workshop doen neem dan contact op.

                                               Nodig: is een keuken (liefst met oven) en 2 grote tafels waar aan gewerkt en gegeten kan worden.                            1 a 2 pm-ers / docenten aanwezig.

Duur : 1,5 a 2 uur

Aantal personen: max 15 onderbouw tot 20 bovenbouw

Kosten: Vanaf € 275,- afhankelijk van groepsgrootte

         Lijkt het je leuk om eens een workshop te laten verzorgen door Beyukids of wil je meer info stuur dan een mail naar info@beyukids.nl   

                                     Ivonne Lamberts

06-30033807

Beyukids

Info@beyukids.nl

8 + 4 =